Mijn naam is Mandy van den Berge en ik ben 24 jaar. Ik woon midden in de binnenstad van Utrecht.

Sinds juni 2014 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool Utrecht als oefentherapeut Cesar en ik heb erg veel zin om meer mensen te kunnen helpen als therapeut. Na een van mijn stages gelopen te hebben bij Oefentherapeut Helma Jentjens heb ik de gelegenheid gekregen het stokje langzamerhand van haar over te gaan nemen. U zult mij dan ook steeds meer tegen gaan komen in Gezondheidscentrum Oog in Al.

In de Cesartherapie ligt de nadruk op het toepassen van een juist houdings- en bewegingspatroon, wat vermindering van klachten kan geven of ter preventie van klachten kan werken. Om dit doel te bereiken maak ik als Cesartherapeut gebruik van ondersteunende oefeningen en houdingscorrecties die direct toepasbaar zijn. Een belangrijk aspect en tevens uitdaging hierbij is het bevorderen van gedragsverandering, om hierbij ook op langere termijn de verbetering te kunnen behouden. Voor mij zijn dit dan ook aspecten die het beroep als Cesartherapeut zo leuk en interessant maken.

Zelf ben ik ook veel bezig met sporten, onder andere bootcamp en paardrijden. Daarnaast wil ik in september beginnen met de Premaster gezondheidswetenschappen aan de VU in Amsterdam. Dit lijkt mij een leuke nieuwe uitdaging om mijzelf verder te ontwikkelen en te verbreden.