Welkom bij Verloskunde Oog in Al
UVC Utrecht
 • WKZ Geboortecentrum

  Wilt u volledige en veilige zorg voor u en uw toekomstige kindje? Dan bent u bij het Geboortecentrum van het Wilhelmina Kinderziekenhuis aan het juiste adres. Met óf zonder medische indicatie: u bent van harte welkom! Wij vertellen u alles wat u wilt weten over zwanger worden, zwanger zijn, bevallen en de periode na de geboorte. In het WKZ Geboortecentrum krijgt u alle deskundige hulp en advies die u nodig heeft.

 • Verloskundige in de buurt

  De eerstelijns verloskundigen van het WKZ Geboortecentrum doen spreekuur bij u in de buurt. Ook bij Gezondheidscentrum Oog in Al kunt u terecht voor echo’s en controles. Gretha Visser doet hier iedere donderdag spreekuur. Uw bevalling begeleiden wij in het WKZ. Wij werken zeer nauw samen met de overige disciplines binnen het geboortecentrum; wij kennen elkaar goed en de lijnen zijn kort.

 • Controles

  U kunt kiezen voor reguliere controles of deelnemen aan centering pregnancy-bijeenkomsten, samen met andere zwangere vrouwen.

 • Afspraak maken

  Wilt u zich aanmelden? Bel dan naar 088-7554010, optie 2 (iedere werkdag bereikbaar tussen 8.30 en 16.00 uur) of meld u aan via het online inschrijfformulier.

 • Meer weten?

Ons team