Welkom bij Verloskunde Oog in Al
UVC Utrecht
 • Universitair Verloskundig Centrum Utrecht

  Tijdens je zwangerschap controleren wij je regelmatig en geven we voorlichting over zaken die dan aan de orde zijn zoals voeding, leefstijl, veranderingen die je meemaakt in je zwangerschap en je naderende bevalling.

 • Afspraak

  U kunt zich bij ons aanmelden via 088-7554010 of via het online inschrijfformulier.

 • Aanwezigheid

  De verloskundige van UVC Utrecht is iedere donderdag van 9 tot 17 uur aanwezig in Gezondheidscentrum Oog in Al.

 • Organisatie

  Gretha Visser werkt bij het UVC. Klik op het icoon links om naar de website van het UVC te gaan.

Praktische informatie

Eerste kennismaking

Bent u zwanger en wilt u kennismaken met onze verloskundige in Oog in Al, maak dan een afspraak. Van maandag t/m vrijdag kunt u bellen met 088–7554010. Onze assistente plant dan uw eerste afspraak met Gretha. Deze intake duurt drie kwartier. U kunt ook ons online-inschrijfformulier gebruiken.

Thuis bevallen óf in het Wilhelmina Kinderziekenhuis?

Dat kan alle twee bij het UVC Utrecht, als u in Oog in Al woont. Als u nog niet weet waar u wilt bevallen, dan hoeft u dat ook niet meteen te beslissen. In de loop van de zwangerschap spreekt onze verloskundige al uw wensen en vragen door, ook over de plaats van uw bevalling.

Alles bij de hand

Als de zwangerschap zonder complicaties verloopt dan begeleidt de verloskundige je zwangerschap en de bevalling. Maar ook als het anders loopt is alle medische kennis en hulp bij ons in huis, want het UVC is verbonden met het Geboortecentrum van het Wilhelmina Kinderziekenhuis.

Echo's

Vanaf het begin tot het einde van de zwangerschap ben je bij Gretha aan het goede adres. Veel van de echo’s maakt ze zelf.

Gretha: “Dat is fijn voor zwangeren. Bovendien vind ik het zelf ook elke keer weer leuk om even naar binnen te gluren en zo’n kleintje te bewonderen.”

Over Gretha Visser

Gretha is al ruim 20 jaar werkzaam in de verloskunde, met onder andere ervaring in de tropen en met een eigen praktijk. Ze is nog lang niet uitgekeken op het vak.

“Ik hoop dat ik zwangeren op een voor hen passende wijze kan begeleiden in deze bijzondere periode in hun leven.”

Ons team
Gretha Visser

Verloskundige