Welkom


Welkom bij Mijn Oog in Al, de online diensten van Gezondheidscentrum Oog in Al. Hier kunt u 24 uur per dag terecht voor zaken als het maken van een afspraak rechtstreeks in de agenda van uw huisarts (e-Agenda), het aanvragen van herhaalmedicatie (e-Recept) en het stellen van korte, niet spoedeisende vraag aan uw huisarts (e-Consult).

Mijn Oog in Al is beschikbaar voor iedereen die staat ingeschreven bij Huisartsen Oog in Al. U dient zich wel eerst eenmalig aan te melden.

Instructievideo's Mijn Oog in Al


Eerst aanmelden...


  1. Klik op Login Mijn Oog in Al (rechtsboven)
  2. Log in met uw DigiD, gebruikersnaam, wachtwoord en SMS-code.
  3. Accepteer de voorwaarden.
  4. Vul bij ‘Uw profielgegevens’ mobiel nummer en e-mailadres in.
  5. Klik op ‘Pas mijn gegevens aan’.
  6. Klik linksboven op ‘Home’.
  7. Klik in het beginscherm willekeurig een dienst aan, bv. eConsult

U ontvangt de melding dat uw aanvraag in behandeling is genomen. Zodra deze verwerkt is ontvangt u een bevestigingsmail en vanaf dat moment kunt u gebruikmaken van Mijn Oog in Al.

Dan inloggen...


e-Consult gebruikt u voor een korte medische vraag aan uw eigen huisarts. U ontvangt binnen twee werkdagen antwoord afhankelijk van de werkdagen van uw eigen huisarts.

HerhaalreceptVia e-Recept kunt u bij het overzicht van de door u gebruikte actuele, chronische medicijnen. Een herhaling aanvragen kan eenvoudig via de e-Recept button.

U hoeft niet te bellen of naar de praktijk te komen om een afspraak te maken. Met e-Agenda doet u dit gewoon zelf, tot 1 dag vantevoren rechtstreeks in de agenda van uw huisarts.

In het Uitslagenportaal van Saltro kunt u zelf de uitslag van uw bloedonderzoek inzien – u krijgt er ook een korte toelichting bij.

Andere huisarts?


Klanten van Apotheek Oog in Al die niet zijn ingeschreven bij Huisartsen Oog in Al kunnen via deze knop herhaalrecepten aanvragen.