Welkom bij Doen, praktijk voor ergotherapie

De ergotherapeuten van Doen helpen mensen om (opnieuw) hun dagelijkse activiteiten uit te voeren als dat niet meer lukt door lichamelijke of psychische problemen. Ervaart u problemen op het gebied van veilig verplaatsen in of buitenshuis? In de zelfverzorging of tijdens het uitvoeren van huishoudelijke activiteiten of hobby’s? Doen adviseert en begeleidt u in het verminderen of oplossen van deze problemen.

Doen biedt praktische, doelgerichte ergotherapie op locatie. Wij hanteren een wijkgerichte benadering op het gebied van behandeling en samenwerking. Wij werken daarom veel samen met andere zorgverleners die bij u betrokken zijn, zoals de huisarts of fysiotherapeut. Hierdoor kunnen wij snelle, efficiënte zorg bieden daar waar het probleem zich voordoet. Uw wens staat centraal in onze begeleiding. Dit betekent dat we ernaar streven samen tot een passende oplossing te komen, zodat u uw leven kan leiden zoals u dat wenst.

Praktische informatie
 • Doelgroep

  Volwassenen, ouderen en cliënten met arbeid gerelateerde vragen

 • Verwijzing

  Geen verwijzing nodig.

 • Vergoeding

  In elke basisverzekering wordt 10 uur ergotherapie vergoed. Ook veel aanvullende verzekeringen hebben ergotherapie opgenomen.

 • Afspraak

  Bel voor een afspraak met Doen, praktijk voor Ergotherapie: 088-8227000 of stuur een e-mail naar info@ergo-doen.nl.

 • Organisatie

  De onderstaande ergotherapeuten zijn verbonden aan Doen, praktijk voor Ergotherapie. Klik voor meer informatie op het icoon links om naar de website van Doen te gaan.

Team ergotherapie
Claire van Gaalen

Ergotherapeut