Corona-virus

Op deze pagina geven wij adviezen ten aanzien van het coronavirus. De adviezen hebben wij ontleend aan de volgende websites: Thuisarts.nl en RIVM. Wij hopen u hiermee van dienst te zijn.

Thuisarts.nl

Veel informatie kunt u vinden op de website Thuisarts.nl. U leest daar bijvoorbeeld wanneer u de huisarts moet bellen en wat u kunt doen om besmetting te voorkomen.

Diabetes en Corona

Op donderdag 2 april is er van 18.30 – 19.30 uur een online informatiebijeenkomst van de Bas van de Goor Foundation (in samenwerking met andere organisaties) voor mensen met diabetes type 2. Deelname is gratis.

Voor specifieke vragen over uw diabetes kunt u ook contact opnemen met de praktijkverpleegkundige of uw eigen huisarts.

Landelijk informatienummer

Van 8 tot 20 uur kunt u met al uw vragen over corona terecht bij het landelijke informatienummer van het RIVM: 0800-1351

Corona-check-app

Voor alle inwoners van de provincie Utrecht is de corona-check-app beschikbaar. De app is gratis en begeleidt u digitaal bij uw gezondheid ten tijde van het coronavirus (COVID-19). Het UMC Utrecht heeft de medische ondersteuning, begeleiding en logistieke uitrol van de app op zich genomen en een ondersteunend call centrum ingericht.