Welkom bij Dietist Oog in Al

Diëtist Sascha de Jong is zeer deskundig op het gebied van voeding en de relatie tussen voeding, gezondheid en ziekte. Gezonde voeding hebben we nodig om te groeien en gezond en fit te blijven. Maar wat is gezond en hoe kun je een gezonde keuze maken? De diëtist kan er alles over vertellen. Ook wat belangrijk is als je gezond zwanger wilt worden, of wilt afvallen en op gewicht blijven. Of bij diabetes, hoge bloeddruk, COPD, darmproblemen en ondervoeding. Misschien twijfel je of je slecht etende peuter voldoende voedingsstoffen binnen krijgt, ook dan kun je bij haar terecht.

Door gezonder te gaan eten en meer te gaan bewegen kun je zelf gezondheidsproblemen aanpakken en erger voorkomen. De diëtist begeleidt je bij deze leefstijlaanpassingen.

Sascha de Jong werkt op maandagmiddag in het Gezondheidscentrum

Praktische informatie
 • Doelgroep

  Kinderen en volwassenen

 • Verwijzing

  Via huisarts.

 • Vergoeding

  In elke basisverzekering wordt 3 uur dieetadvisering vergoed. Ook veel aanvullende verzekeringen hebben dieetadvisering opgenomen.

 • Afspraak

  Bel voor een afspraak naar de Careyn Centrale: 088-1239988 of stuur een mail via het contactformulier op de website van Careyn.

 • Organisatie

  Sascha de Jong werkt bij Careyn. Klik op het icoon links om naar de website van Careyn te gaan.

Team dietist
Sascha de Jong

Diëtist