Welkom bij Dietist Oog in Al

Diëtisten Sascha de Jong en Michelle van Oorsouw zijn zeer deskundig op het gebied van voeding en de relatie tussen voeding, gezondheid en ziekte.

Gezonde voeding hebben we nodig om te groeien en gezond en fit te blijven. Maar wat is gezond en hoe kun je een gezonde keuze maken? De diëtist kan er alles over vertellen. Ook wat belangrijk is als je gezond zwanger wilt worden, of wilt afvallen en op gewicht blijven. Of bij diabetes, hoge bloeddruk, COPD, darmproblemen en ondervoeding. Misschien twijfel je of je slecht etende peuter voldoende voedingsstoffen binnen krijgt, ook dan kun je bij hen terecht. Door gezonder te gaan eten en meer te gaan bewegen kun je zelf gezondheidsproblemen aanpakken en erger voorkomen. De diëtist begeleidt je bij deze leefstijlaanpassingen.

Sascha en Michelle werken op maandag in het Gezondheidscentrum.

Praktische informatie
 • Doelgroep

  Kinderen en volwassenen

 • Verwijzing

  Via huisarts.

 • Vergoeding

  In elke basisverzekering wordt 3 uur dieetadvisering vergoed. Ook veel aanvullende verzekeringen hebben dieetadvisering opgenomen.

 • Afspraak

  Maak online een afspraak via het cliëntenportaal of bel voor een afspraak naar de Careyn klantenservice: 088-1239988.

  Daarnaast is het ook mogelijk om op de website van Careyn via het contactformulier een afspraak te regelen.

 • Organisatie

  Sascha de Jong en Michelle van Oorsouw werken bij Careyn. Klik op het icoon links om naar de website van Careyn te gaan.

Team dietist
Michelle van Oorsouw

Diëtist

Sascha de Jong

Diëtist