Psychische klachten

In ieders leven kunnen zaken voorvallen die psychische gevolgen hebben. Neem overbelasting, (chronische) stress of een burnout. Of een heftige gebeurtenis in de privékring. Vanuit het zorgprogramma GGZ werken diverse disciplines in Gezondheidscentrum Oog in Al samen met u aan het verminderen van psychische klachten.

De huisarts, psycholoog, praktijkondersteuner (POH-GGZ) en soms ook de haptonoom/fysiotherapeut werken nauw samen binnen dit zorgprogramma. Zo kunt u ervan op aan dat u de best mogelijke ondersteuning krijgt. Daarnaast biedt het spreekuur ruimte om uw verhaal te doen.

Ons aanbod

In oktober 2016 organiseren wij opnieuw vier keer de cursus “Stress, ontspannen kun je leren”. Het doel van de cursus is meer inzicht in stress te ontwikkelen en daarnaast basisvaardigheden op te doen om beter met stress om te gaan, zoals ontspanningsoefeningen, positief denken en opkomen voor je zelf.

Doelgroep

Volwassenen met stress en spanningsklachten, ingeschreven bij Huisartsen Oog in Al of Gezondheidscentrum Lombok. Andere praktijken in overleg.

Datum/tijd

Dinsdag 4, 11, 18 en 25 oktober 2016 van 18.45 tot 20.45 uur

Kosten

Geen

Locatie

Gezondheidscentrum Oog in Al, Händelstraat 55, Utrecht

Aanmelden cursus (uiterlijk 29 september!)

Team GGZ

Wietze Eizenga

Huisarts

Doortje Graafmans

Huisarts

Joghem de Wreede

GZ-psycholoog Volwassenen

Renske Putman

POH-GGZ

Rina Hoekstra

POH-GGZ