Project PGO

Saltro en Huisartsen Oog in Al werken samen aan project PGO

Samen met diagnostisch centrum (laboratorium) Saltro nemen wij deel aan project PGO. Saltro is het bedrijf dat uw labuitslagen verzorgt. Het doel is om u toegang te geven tot uw labuitslagen via een digitaal overzicht (een app of website). Dit digitale overzicht heet ook wel een persoonlijke gezondheidsomgeving, oftewel een PGO.

In de PGO vindt u uw uitslagen terug, waarvan het merendeel met een toelichting die u helpt de uitslagen te begrijpen. Dat is handig omdat u op die manier zelf inzicht krijgt in uw labuitslagen en deze bijvoorbeeld kunt bespreken met uw naasten of zorgverlener. Deelname betekent dat u als patiënt meer inzicht krijgt in uw gezondheid en om op basis daarvan beter beslissingen te nemen die gaan over uw gezondheid, ziekte en zorg.

Uw gegevens

Er wordt zorgvuldig om gegaan met uw gegevens

Om te zorgen dat er zorgvuldig met uw gegevens worden omgegaan werken wij hier alleen samen met partijen die het MedMij label hebben. Dit betekent dat zij aan strikte privacy en veiligheidseisen voldoen die continu worden getoetst.

Meer informatie over MedMij vindt u op de website van MedMij.

Overige vragen over het project?

U kunt ze stellen aan Saltro, via een e-mail.

DigiD app

Om in te loggen op uw PGO maakt u gebruik van de DigiD app

Voor de Nederlandse overheid is DigiD dé manier om veilig uw gegevens op te kunnen halen. Dit betekent dat u de DigiD app nodig heeft om uw labuitslagen op te halen in uw PGO.

Meer info over hoe de DigiD app werkt kunt u nalezen op deze website.

Vragen kunt u ook stellen

  • telefonisch op werkdagen van 8.00 tot 22.00 uur: 088 123 65 55 (lokaal tarief)
  • via e-mail: info@digid.nl
PGO Quli

Heeft u vragen over gebruik van uw PGO Quli?

De PGO Quli is de online plek waar u uw labuitslagen in kunt zien. Bij vragen adviseren wij u om onderstaand filmpje te bekijken waarin stap voor stap wordt uitgelegd hoe u op uw PGO kunt inloggen en de gegevens kunt ophalen.

Verder kunt u voor vragen terecht bij de Quli Servicedesk:

  • telefonisch op werkdagen van 08:00 tot 17:00 uur, via: 026 792 0000
  • via e-mail: servicedesk@quli.nl