Het blog

Geen druppel

“Wat heeft deze maand me gebracht? Toch wel bewustwording van m’n drinkgedrag – al klinkt dat woord nogal zwaar. Alcohol betekent voor mij hetzelfde als lekker eten, of iets bij de koffie: je kunt prima zonder, maar het maakt het leven wel leuker. Zowel dat eten als alcohol kan ook negatieve gezondheidseffecten hebben, maar ik…

Het team
 • Marit gaat regelmatig de stad in voor een dansje en een drankje. Maar wil best eens ervaren hoe het is zonder!

  Doktersassistente van top tot teen!
 • Bart geeft niet veel om alcohol, maar met vrienden kan het wel gezellig zijn met een biertje erbij. Deze digitale arts zal ook op social media uit de school klappen over zijn ervaringen!

  Huisarts van haver tot gort!
 • Machteld kookt graag en drinkt daar dan een lekker wijntje bij. Gaat nu de uitdaging aan om de piepers te schillen met een glaasje jus d’orange!

  Praktijkondersteuner van A tot Z!
 • Wietze houdt van een alcoholische versnapering op zijn tijd. Deze sportieve dokter in Oog in Al doet natuurlijk mee aan deze uitdaging!

  Huisarts in hart en nieren!
 • Martine drinkt voornamelijk in het weekend en op feestjes. Maar gaat graag de uitdaging aan om een gesprek te voeren zonder drankje erbij!

  Apothekersassistente van hier tot ginder!

IkPas

Vijf medewerkers van Gezondheidscentrum Oog in Al doen mee met IkPas en brengen dagelijks op deze pagina en op Facebook verslag uit van hun ‘Dertig Dagen Zonder Alcohol’.

Facebook

‘Like’ onze Facebook-pagina en wordt dagelijks geïnformeerd over het wel en wee van onze teamleden.